Overslaan en ga direct naar de inhoud

Renovatie en restauratie
van monumenten vraagt
om ervaring

Het onderhouden van monumentale panden vraagt om ervaring.

De stijl en de sfeer van deze panden zijn karakteristiek en het doel is om die uitstraling te behouden. Dat is het specialisme van Middelsee Schilders. Onze vakmensen hebben verstand van monumentale panden, werken met respect voor de historische waarde en weten wat nodig is en welke materialen noodzakelijk zijn om uw monumentale pand in topconditie te brengen en te houden. Zowel binnen als buiten. Wilt u hier meer over weten, bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij informeren u graag over onze toegevoegde waarde voor uw monumentale pand.

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.