Overslaan en ga direct naar de inhoud

De inrichting van je huis zegt veel over wie je bent. Vloer, raamdecoratie, wandbekleding en kleurgebruik: het zijn dé sfeermakers in je interieur. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van keuzes hierin? Ik adviseer en inspireer graag. En het mooie: ik kom naar jou toe.
 
Middelsee Interieurstyling helpt je om van je huis je thuis te maken. 

Van de inkoop tot aan het ophangen van gordijnen; in twintig jaar tijd heb ik alle facetten van het vak interieurstyling doorlopen. Het volledig ontzorgen van jou, mijn klant, is wat ik het liefste doe. Alles uiteraard in samenspraak.

Gesteund door mijn man, Hendrik, met wie ik vanaf 2007 Middelsee Schilders run, durfde ik de stap te wagen. In 2020 startte ik mijn eigen bedrijf, Middelsee Interieurstyling. Heel bijzonder om dit avontuur samen - met onze kinderen Marije en Lena - aan te gaan. Met ons beider bedrijven vullen we elkaar mooi aan.

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.