Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kleuradvies

Een sfeervol huis waar je je thuis voelt dat wil toch iedereen. Kleur heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Rekening houdend met de inrichting, het licht en de ruimte zoeken we samen naar een esthetisch fraai, origineel en harmonieus kleurenplan wat past bij jouw woonstijl. Je krijgt de mooiste creaties door verf en behang met elkaar te combineren. Het zorgt voor een unieke, creatieve en inspirerende stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd naar welke kleur bij jou past? Middelsee Schilders en Interieur komt graag naar toe. Advies, het kiezen van kleuren, materialen en producten en de uitvoering onder 1 dak!

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.