Overslaan en ga direct naar de inhoud

Compleet ontzorgen

Op zoek naar de perfecte vloer, sfeervolle raamdecoratie, een kleurtje op de muur? Wat je vraag ook is, naast deskundig advies kan ik je volledig ontzorgen in je interieurwensen. Weet je zelf al goed wat je wilt? Dat is fijn. Dan kunnen we gelijk aan de slag.

Je wilt iets heel specifieks, waar geen pasklaar product voor lijkt te zijn. Ik bedenk met alle liefde creatieve oplossingen. Een kast waarin je wasmachine, droger én wasmachine passen, bijvoorbeeld. Lastig? Integendeel. Ik meet de boel op, maak een schets en schakel een meubelmaker in voor het timmerwerk.  

Mijn missie is pas geslaagd als jouw huis als thuis voelt.
 
Stap 1: Stalen bekijken en opmeten  
Nieuwe vloer, kleur op de muur, andere raamdecoratie? Ik kom met stalen bij je thuis. Samen bekijken we wat de kleuren en materialen doen in de verschillende ruimtes. De maten neem ik direct op. Geen lange wachttijd, gelijk actie. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem. Dan kom ik later terug voor het opmeten.

Stap 2: Plan van aanpak
Na het opmeten, maken we samen een plan van aanpak over het leggen van vloeren, en installeren of monteren van wandbekleding en raamdecoratie. Komt er schilderwerk aan te pas? Ik werk nauw samen met Middelsee Schilders ; een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen.

Stap 3: Monteren en installeren
Laminaat, vinyl, pvc of misschien linoleum of kurk? Waar je ook voor kiest, alle vloeren worden gelegd door vakmensen. Datzelfde geldt voor wand- en raambekleding. Alles wordt gemonteerd of geïnstalleerd door professionals.

Stap 4: Nazorg
Goede service en jou ontzorgen, staan bij mij voorop. Als alles klaar is, kom ik daarom graag nog even bij je langs. Er is dan ook alle ruimte voor eventuele aandachtspunten. Is alles naar wens, dan is mijn doel bereikt: je bent helemaal thuis!

 

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.