Overslaan en ga direct naar de inhoud

Glashelder als het
gaat om onze service

Middelsee Schilders biedt tal van glasproducten

Hoogwaardige kwaliteit die u in en rond uw woning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld spiegels, spiegelwanden, glazen deuren, glazen wanden en puien, glazen bouwstenen en gefigureerd glas zoals glas in lood. Schitterende oplossingen waarmee u uw woning en uw interieur kunt verfraaien. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze glasproducten. Heeft u glasschade, dan kunt u ons ook bellen en zorgen onze vakmensen ervoor dat dit snel en vakkundig wordt hersteld.

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.