Overslaan en ga direct naar de inhoud

Duurzame houtrotreparatie
is specialistisch werk

Houtrotreparatie vakkundig repareren kan dure vervanging voorkomen.

Houtrot, je hebt het liever niet, maar soms wordt je er mee geconfronteerd. Meestal komen de gebreken aan het licht tijdens schilderwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in houtrotreparaties. Het resultaat wat wij bereiken is uitermate duurzaam en gaat weer heel veel jaren mee. Daarnaast biedt deze dienstverlening het grote voordeel dat wij bij schilderwerkzaamheden door kunnen gaan omdat wij deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. We kunnen stagnaties tijdens het schilderwerk daarmee voorkomen.

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.