Overslaan en ga direct naar de inhoud

MIDDELSEE SCHILDERS & INTERIEUR

Middelsee Schilders

In 2007 hebben we (Hendrik en Boukje) een schildersbedrijf overgenomen en doopten het bedrijf om naar Middelsee Schilders. Onze specialisatie ligt vanaf het begin bij het schilderen van monumentale gebouwen en woningen. Kennis en vakmanschap zijn hierin erg belangrijk. Dat doen én delen we graag! Het ene project is een nog mooiere uitdaging dan het andere. Goede en zichtbare voorbeelden zijn De Groate Kerk in Sint Jacobiparochie, de Van Harenskerk in Sint Annaparochie en De Molen in Vrouwenparochie. Dat zijn historische belangrijke panden in het voormalige Bildt. Natuurlijk schilderen wij ook nieuwe gebouwen, maar een voorliefde voor oudere gebouwen hebben we zeker.

Middelsee Schilders heeft alle kennis en kunde in huis, om waar nodig in te stappen in diverse projecten. Vanuit die kennis van zaken en ervaring geven we advies over materiaal, maar we hechten ook veel waarde aan de inbreng van de klant. We wijzen onze klanten op de passende mogelijkheden, maar het gevoel van de klant staat bij ons voorop. Het is hun thuis en huis, ook als het om buitenschilderwerk gaat.

Middelsee Interieur

In 2020 is Middelsee Interieur erbij gekomen. Dit is Boukje haar vakgebied. Vele jaren ervaring gingen hieraan vooraf bij diverse interieurspecialisten waar ze heeft gewerkt. Middelsee Interieur geeft bijvoorbeeld kleuradvies voordat er binnenshuis geverfd gaat worden door Middelsee Schilders. Bovendien adviseert en regelt ze raamdecoratie en vloeren voor klanten.

Volledige ontzorging

We bieden onze klanten grote mate van ontzorging aan. En dat wordt gewaardeerd. Verhuizingen zijn daar een goed voorbeeld van. Er moet dan vaak een nieuwe vloer worden gelegd, geschilderd en raambekleding komen of een installateur worden geregeld. Men heeft bij ons 1 aanspreekpunt. We stemmen alles op elkaar af.  Als de schilder klaar is, kunnen we vanuit Middelsee Interieur de aankleding zoals raambekleding, vloeren en dergelijke regelen. En dan kan de verhuiswagen komen!

Persoonlijk contact

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We gaan graag naar onze klanten toe, want hoe goed je ook via beeldmateriaal kunt inschatten hoe een plek eruit ziet, op locatie kun je pas echt de situatie goed bekijken. Het is een kwestie van sfeer die je aantreft van een woning. We luisteren vooral naar de wensen van de klant, want uiteindelijk moeten zij zich er thuis voelen. Uiteraard kunnen we adviezen geven.

Raakvlakken

Middelsee Schilders en Interieur is een heel bijzonder avontuur dat we samen, ook met onze kinderen Marije en Lena, aan gaan. We vullen elkaar mooi aan. Soms hebben we daardoor raakvlakken in het werk. Boukje kan bijvoorbeeld kleuradvies geven voordat er binnenhuis geverfd gaat worden door Hendrik.

Passie voor het vak en kennis van zaken in een adviserende en uitvoerende rol. Middelsee Schilders en Interieur helpt graag bij het realiseren van een fijne en inspirerende woonomgeving. Een plek waar je je helemaal thuis voelt!

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.