Overslaan en ga direct naar de inhoud

Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy

Niets is zo persoonlijk als kleur. Wat het precies met je doet, verschilt van persoon tot persoon. En dat maakt het gebruik van kleur in huis ook zo leuk. De drie nieuwe inspiratiepaletten van Histor sluiten aan bij de huidige tijdsgeest, waarin we van ons huis weer een warme, harmonieuze plek willen maken. Zin in een andere kleur in je interieur? Laat je inspireren door onze inspiratiepaletten en Kleur van het Jaar 2023! Vining Ivy is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van beide kleuren. Deze serene tint is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten of een elegant kleuraccent voor een meer traditionele vibe. Vining Ivy mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert. Met de Histor-inspiratiepaletten Serenity, Origin en Duality vormt deze rijke nuance de basis voor sfeervolle en persoonlijke kleurcombinaties die ons in contact brengen met ons gevoel. 

VOLLEDIG PLAN VAN AANPAK

Middelsee Schilders & Interieur werken nauw samen. Een slimme combinatie die zorgt voor korte lijnen en snel handelen. Zo regelen wij niet alleen het styling-advies en de schilders, maar ook installateurs voor o.a. keukens & badkamers. Je kunt bij ons terecht als je toe bent aan een complete make-over. Wij ontzorgen en leveren nazorg! Samen met jou bespreken we de mogelijkheden tot in detail.

Ons meest recente werk

Bij elke opdracht nemen wij samen met u alle details door zodat u tegen de beste prijs/kwaliteitverhoudingen gegarandeerd bent van vakwerk. Zo houdt u uw bezit in topconditie. Middelsee Schilders & Interieur zijn allround en kunnen alle diensten leveren die belangrijk zijn voor het gewenste hoogwaardige eindresultaat.